Dupon Madeline, het algemene merk voor cosmetica en body. © Opgericht in 2019.

Onze producten hebben prioriteit als het gaat om de belangen van mensen. Onze producten van topkwaliteit zijn goed gemanifesteerd met de meest veilige zorg. Onze ingrediënten zijn allemaal natuurlijk.
En worden gewonnen uit ingrediënten uit diepe bossen.

Omdat onze producten mete en groen keurmerk wordt bestempeld zorgen wij ook voor een beter behoud van het regenwoud wereldwijd. Zo voorkomen wij ontbossing omdat het grond gebied door ons beheert wordt waarbij rechten aan ons verleent worden om dit nauwlettend in de gaten te houden, dat er geen stropers of wild kap wordt veroorzaakt. 

Wij koesteren de natuur, zoals de natuur ons koestert. Wij staan voor een verantwoorde groenere wereld.

Daarom hebben onze producten allemaal een keurmerk.

De oprichters van Duponmadeline zijn met recht zeer getalenteerde mensen die nauwkeurig onderzoek hebben gedaan naar een zo duurzaam mogelijk product met een zo goed mogelijk effect voor het lichaam etc.

Na enkele jaren studie en zeer veel lab onderzoek, zijn wij er achter gekomen dat bepaalde stoffen in producten die chemisch zijn JUIST de effectiviteit remmen, waardoor het minder duurzaam en minder effect heeft. Wij staan  niet voor winst, maar voor win win win situatie voor zowel de natuur, als klant, als ons bedrijf.